fbpx

Khas Untuk Mereka Yang Sakit Lutut!

Sakit Lutut Anda Hilang Atau Wang Dikembalikan!

Gambar Founder bersama Tan Sri Dr Zaharah Sulaiman (Bekas Timbalan Menteri Kesihatan) di Barcelona, Spain.

Mendapat Pengiktirafan Dari Luar Negara!

Jus Tigas merupakan satu-satunya produk kesihatan Malaysia yang memenangi ‘Tulip Award’ dari Universiti of Barcelona.

Ia menggunakan teknologi ‘Nano Herba’ yang merawat terus sakit sendi dan lutut. Sebab itu ramai pelanggan kami mendapat kesan seawal 7 hari!

(There is no guarantee of specific results and that the results can vary)

Jus Tigas mendapat kelulusan dari KKM. Ianya 100% selamat kerana diperbuat sepenuhnya dari Herba.

Teknologi “Nano Herba” yang digunakan dalam Jus Tigas merawat terus punca sakit.

Produk Tigas diformulasi oleh pakar bioteknologi yang mempunyai pengalaman lebih 25 tahun membuat produk.

Sudah berbelas ribu pelanggan menggunakan Jus Tigas. 95% daripada mereka amat berpuas hati. 

Apa Kata Pelanggan?

Jom lihat video dari pelanggan-pelanggan Jus Tigas!

Puan Saadiah dulu terpaksa guna kerusi roda akibat sakit lutut yang teruk.

Selepas gunakan Jus Tigas beliau sudah boleh berjalan kembali!

Tuan Ismail (72 tahun) selalu pergi ke masjid. Dulu sakit sangat bila berdiri.

Sekarang beliau sudah senang untuk solat dan turun naik tangga.

Pesara duduk rumah sahaja, sudah 6 bulan beliau amalkan JUS TIGAS.

Kini Alhamdulillah boleh lakukan aktiviti dirumah tanpa sakit lutut dan sendi lagi.

(Disclaimer: There is no guarantee of specific results and that the results can vary)

Jom lihat gambar testimoni dari pelanggan-pelanggan Jus Tigas!

(Disclaimer: There is no guarantee of specific results and that the results can vary)

Soalan Lazim.

Ini antara soalan yang biasa ditanya.

1. BOLEH SAYA LIHAT KELULUSAN KKM?

Boleh! Anda boleh lihat lampiran gambar di bawah ini.

2. ADAKAH JUS TIGAS HALAL DIMINUM?

Ya! Jus Tigas diberi pengiktirafan halal dari pihak JAKIM.

3. APA ISI KANDUNGAN JUS TIGAS?

Ini adalah bahan-bahan utama yang ada dalam Jus Tigas ini.

4. MACAM MANA CARA UNTUK GUNA JUS TIGAS?

Minum 1-2 sudu sehari dan amalkan sebelum makan.

5. SIAPA YANG DILARANG GUNAKAN JUS TIGAS?

Untuk Jus Tigas mereka yang ada sakit buah pinggang tidak boleh guna.

Ambil tindakan sekarang! Kalau terlambat kita terpaksa bayar buat operationKosnya pula mencecah RM15,000!

Apabila kita minum Jus Tigas...

Hari 1 - 10:

Ia akan menstabilkan hormon dalam badan.

Hari 11 - 20:

Ia akan menambah pelincir dalam lutut.

Hari 21 - 30:

Ia akan menghilangkan sakit dalam lutut.

Stabilkan Hormon Anda Sekarang Sebelum Terlambat!

Kalau anda lambat stabilkan hormon, kesakitan lutut anda boleh merebak pergi ke satu badan. Akibatnya anda boleh lumpuh dan terpaksa menderita.

Masa tu kita nak buat apa-apa pun sudah terlambat. Mungkin kita terpaksa terbaring di atas katil selama-lamanya.

Jadi minum Jus Tigas sekarang untuk stabilkan hormon dan hilangkan sakit lutut.

Sekarang anda ada 2 pilihan.

Anda boleh abaikan peluang ini dan teruskan kehidupan anda seperti sekarang, mengeluh kesakitan setiap kali sakit lutut datang menyerang.

Atau anda ambil keputusan untuk mencuba Jus Tigas sekarang.

Hilangkan sakit lutut supaya anda boleh buat kerja harian dan lebih mudah tidur dengan lebih lena kerana denyutan sakit lutut sudah semakin berkurang.

Jaminan Wang Dikembalikan Kalau Tiada Kesan!

Boleh cuba dulu Jus Tigas ini TANPA risiko. Kerana pembelian ini dilindungi dengan ‘money-back guarantee’.

Jika ada sesiapa yang tidak mendapat apa-apa kesan selepas menggunakan Jus Tigas. Hubungi kami dan kami akan pulangkan duit.

Ini kerana kami sangat yakin dengan keberkesanan produk ini.

Ya! Saya Berminat Nak Cuba Jus Tigas. Bagaimana Caranya?

Saya sebelum ini sudah keluarkan hampir RM10,000 untuk rawatan di hospital. Kos ubat-ubatan juga hampir RM1,000 sebulan sebelum jumpa Jus Tigas.

Tetapi jangan risau anda tidak perlu keluarkan sebanyak itu pun. Harga sebenar Jus Tigas ini ialah RM160 sebotol.

Tetapi kalau anda buat pembelian sekarang, anda boleh dapat dengan harga RM70 sahaja! Ini penjimatan sebanyak RM90!

Dan kalau anda betul-betul SERIUS nak hilangkan sakit lutut, anda boleh ambil pakej 3 botol kami dengan harga RM150 sahaja!

Kos yang anda perlu laburkan ialah lebih kurang RM1.70 sehari! 90% pelanggan akan ambil pakej 3 botol ini kerana selain dari penjimatan besar.

Penggunaan berterusan selama 3 bulan adalah untuk kesan yang paling efektif.

Jom Order Sekarang Dan Dapatkan Diskaun 56%!

Diskaun ini akan diberikan kepada pelanggan yang membuat pembelian di laman web ini sahaja. STOK ADALAH TERHAD!

Eh Jap... Nanti Dulu! Kami Ada Kejutan Untuk Anda!

Jom Order Sekarang Untuk Menang Robot Vaccum Cleaner, Noxxa Pressure Cooker & Foot Massage Machine Bernilai RM6,875 SECARA PERCUMA!!

Dengan setiap pembelian 3 botol Jus Tigas ke atas, anda layak untuk masuk peraduan menang Vaccum Cleaner, Noxxa Pressure Cooker & Foot Massage Machine dari kami secara PERCUMA!

Peraduan ini akan diberikan kepada pelanggan yang membuat pembelian di laman web ini sahaja. STOK ADALAH TERHAD!

Order Sekarang, Bayar Pada Posmen Masa Barang Anda Sampai Di Tangan Anda.

100% Selamat, Cepat dan Mudah!

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan? Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

  • Barang akan sampai dalam masa 2-5 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima.

  • Sila sediakan wang tunai yang mencukupi untuk dibayar pada posmen Ninjavan ketika barang sampai.

  • Anda akan menerima SMS daripada posmen Ninjavan sebelum mereka membuat penghantaran ke rumah anda.

  • Posmen akan menghubungi anda sebelum membuat penghantaran.

Jom dapatkan SEKARANG harga 56% Diskaun, klik button ‘Beli Sekarang’ di bawah untuk tempahan!

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar RM160 dan tiada diskaun akan diberikan.

Pakej 3 Botol Jus Tigas

Percuma:

+ Ebook: Tips Penjagaan Lutut & Sendi
+Botol 
Air
Beg Travel
Money Back Guarantee

Berharga: RM480

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar RM480 dan tiada diskaun akan diberikan.

Pakej 2 Botol Jus Tigas

Percuma:

+ Ebook: Tips Penjagaan Lutut & Sendi
+Botol 
Air

Berharga: RM320

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar RM320 dan tiada diskaun akan diberikan.

Pakej 1 Botol Jus Tigas

Percuma:

+ Ebook: Tips Penjagaan Lutut & Sendi

Berharga: RM160

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar RM160 dan tiada diskaun akan diberikan.

Kami menerima:

Pembayaran adalah secara COD (Barang Sampai Baru Bayar Pada Posmen), untuk menempah dan membuat pembelian klik terus pada butang “Beli Sekarang!

Syarikat:

Like Method Marketing Sdn. Bhd. ( 1198167-M )

Alamat:

34 (Ground Floor), Jalan Keluli AK 7/AK, 40000 Shah Alam, Selangor

No Telefon:

019-3626769

Email:

wow@likemethod.com

*These statements have not been approved by the Food and Drug Administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. Testimonials found at JusTigas.com and/or from Jus Tigas are unverified results that have been forwarded to us by users of the Jus Tigas Products, and may not reflect the typical purchaser’s experience, may not apply to the average person and are not intended to represent or guarantee that anyone will achieve the same or similar results.